پیاده سازی بر اساس سیستم مدیریت کیفیت ISO22000

 ISO22000:2005

ردیف نام شرکت تولیدات وضعیت پروژه
۱ چای میعاد تولید و بسته بندی چای و برنج اتمام یافته
۲ چیکا سپاهان تولید و بسته بندی غذاهای آماده طبخ اتمام یافته
۳ تعاونی تولید کنسرو مرکز (تن درج) تولید کنسرو ماهی اتمام یافته
۴ مهردانه سپاهان بسته بندی حبوبات اتمام یافته
۵ آرین بسپار زنده رود ( آرین پایپ ) تولید لوله های ۵ لایه اتمام یافته
۶ اصفهان شیرینک تولید بیسکویت اتمام یافته
۷ صنایع غذایی چینود(ستوده شفق) تولید کنسرو ماهی اتمام یافته
۸ نامی نو تولید الویه اتمام یافته
۹ عطران دارو تولید گیاهان دارویی در حال اجرا
۱۰ بهین صنعت جی (الویه شامانا) تولید مواد غذایی اتمام یافته
۱۱ بهین توشه سپاهان تولید ساندویچ های سرد اتمام یافته
۱۲ سپاهان شهر بسته بندی ادویه و ظروف استریل اتمام یافته
۱۳ چکاوک دانه سپاهان خوراک دام و طیور در حال اجرا

تعریف استاندارد ISO 22000 و کاربرد آن

استاندارد جهانی ISO22000توسط گروه فنی ISO/TC34 محصولات غذایی تهیه شده است. ایمنی و سلامت مواد غذایی به خطرات موجود در مواد غذایی در نقطه مصرف مرتبط است. از آنجایی که خطرات مواد غذایی می تواند در هر مرحله از زنجیره غذایی رخ دهد ، کنترل های مناسب در زنجیره غذایی ضروری است. بنابراین ایمنی و سلامت مواد غذایی از طریق تلاش های کلیه بخش های شرکت کننده در زنجیره غذایی ، قابلیت اطمینان  …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست